Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Herstellen

Er zijn 156 producten.

Item 1-40 van 156 in totaal item(s)

Tafelstandaard

Bij Standaardwinkel vnd u  koopt u een tablet tafelstandaard of bureaustandaard met slot voor een optimale presentatie op een beurs of in een winkel. Er is keuze uit standaarden die los staan en standaarden die gemonteerd zijn op een tafel. Met onze solide tablet tafelstandaard  is het realiseren van optimale product- of informatie presentatie op uw beursstand, winkel, museum, bibliotheek of andere locatie dichterbij dan u denkt

De tablet tafelstandaard kan beveiligd worden met een anti diefstal slot en de home knop desgewenst afgedekt worden. De behuizing van de tablet heeft geen effect op draadloos signaal zoals WiFi en 4G en stroomkabels kunnen onzichtbaar worden weggeleid.

Ook voor de tafelstandaard zijn de cassettes optioneel kantelbaar voor kijkhoek instelling, draaibaar tussen staand/ liggend, zijn bedieningsknoppen bereikbaar, beveiligd tegen oververhitting, afsluitbaar en verkrijgbaar in de maten 7 tot 8 inch, 9 tot 11 inch en 12 tot 13 inch, per maat geschikt voor bijna alle merken en afmetingen tablets. Er zijn speciaal op maat gemaakte iPad standaarden. 

Heeft u vragen over een tabletstandaard  vloerstandaard? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 040-29 88 980.

Actieve filters